Chartering

TransMatch zorgt voor uw bevrachting: van bulk- tot projectlading

  • Grondstoffen voor de bouwsector: van zand tot grind
  • Meststoffen en kunstmest
  • Alle soorten granen: van tarwe en gerst tot veevoer
  • Kolen
  • Cellulose

Het team van TransMatch en onze ervaren schippers kennen de wateren als de beste. Bij TransMatch kan u dus steeds genieten van een uitstekende klantenservice voor de bevrachting van uw lading. We zorgen voor een transportoplossing op maat van uw bedrijf en uw behoeften. 

Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bent u zeker van een vlotte bevrachting. TransMatch beschikt over een vloot van 500 tot 4000 ton doorheen heel Europa.

Ook voor projectlading bent u bij TransMatch aan het juiste adres. We zijn de ideale bevrachtingspartner om uw speciaal transport zoals brugdelen, silo’s,… te transporteren. Bent u op zoek naar een lastminute spotbevrachting? Ook daarbij kunnen we u met ons uitgebreide netwerk bij helpen.

Efficiency

24/7 bereikbaar met betrouwbare transportoplossingen om uw lading op een gunstige en efficiënte manier op de bestemming te krijgen.

Neem contact met ons op en we bekijken samen uw concrete transportbehoeften. TransMatch gaat voor u op zoek naar de geschikte transportoplossing op maat.

EN